Spring naar inhoud

Vrijwilligers

We zijn op zoek naar vrijwilligers!

​Neem contact met ons op via e-mail bestuur@de-santenkraam.nl ​of kom ik een keertje langs in de speelotheek.

Als vrijwilliger leen je bij ons het allerleukste speelgoed uit!

Speelotheek De Santenkraam leent al ruim 25 jaar speelgoed uit en geeft (groot)ouders advies over speelgoed. We zijn er voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar uit Bavel, Breda, Ulvenhout, Dorst, Teteringen en omgeving.

We zoeken enthousiaste vrijwilligers die op zaterdagmorgen en/of woensdagmorgen willen helpen bij het uitlenen van het speelgoed. Iedereen, jong en oud, die het leuk en gezellig vindt om bij ons te helpen, is van harte welkom.

Na een inwerkperiode verzorg je samen met je collega ‘s:

  • het overzichtelijk uitstallen van het beschikbare speelgoed
  • het uitlenen en innemen van speelgoed
  • de controle van het geretourneerde speelgoed
  • het verwerken van de uitleen in een eenvoudig computersysteem
  • hulp bij de speelgoedkeuze

Wie ben je?
Je bent klantvriendelijk en vindt het leuk om met ouders en kinderen in contact te komen. Als je zelf (klein)kinderen hebt, neem je die gerust mee.

Wat krijg je er voor terug?
We bieden je een team van enthousiaste medewerkers, gratis lidmaatschap van de speelotheek, een paar keer per jaar een gezellige vergadering, een borrel en een geschenkje rond de feestdagen.

Waar?
Speelotheek de Santenkraam is in ’t Klooster op het Jack van Gilsplein 1, 4854 CB in Bavel.

Wanneer?
Op woensdagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur en/of op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. We werken met roosters, gemiddeld wordt je 1 x of 2 x per maand ingeroosterd. Meer inroosteren mag natuurlijk ook! Het is niet noodzakelijk om op beide dagen te kunnen. We zijn ook blij met mensen die alleen op zaterdag of alleen op woensdag als vrijwilliger komen helpen.

Meer informatie, voor jezelf, of weet je iemand anders? Kom gerust een keer langs of mail naar bestuur@de-santenkraam.nl.