Spring naar inhoud

Welkom op onze site!


De speelotheek is weer open!

We zijn weer gewoon elke woensdag en zaterdag geopend zoals altijd. Maar er mogen maar een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd in de ruimte aanwezig zijn. In het kort komt het er op neer dat we het persoonlijke contact zo veel mogelijk moeten beperken voor ieders gezondheid. Wil je speelgoed komen lenen? Lees dan eerst dit bericht over het lenen van speelgoed op afspraak.


Snuffel rustig even rond! Je vindt hier informatie over onze speelotheek, ons speelgoed, onze speelgoed- en kledingbeurs, onze activiteiten en nieuwsbrieven.

Wist je dat je niet alleen op onze website, maar ook in onze speelotheek heerlijk kunt rondsnuffelen? Je kunt naar hartelust ons speelgoed uit de kasten halen en, anders dan in een speelgoedwinkel, als je wilt de dozen openmaken om te zien wat er in zit! Iedereen mag met ons speelgoed spelen, thuis (als je het geleend hebt) of in de speelotheek.

Kom je uit Bavel, Breda, Ulvenhout, Dorst, Teteringen en omgeving? Kom gerust een keer langs om kennis te maken! Onze speelotheek is twee ochtenden in de week geopend!

Wil jij ook het allerleukste speelgoed uitlenen?

We zoeken enthousiaste vrijwilligers die op zaterdagmorgen en/of woensdagmorgen willen helpen bij het uitlenen van het speelgoed.

Hulp gezocht!

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden en vrijwilligers voor de uitleen.
​Speelotheek de Santenkraam bestaat dankzij een leuke groep vrijwilligers.

Nieuwsgierig? Kijk bij vrijwilligers, of kom langs tijdens onze uitleen.