Spring naar inhoud

Welkom op onze site!


De speelotheek is gesloten

Vanwege de Corona-maatregelen die de regering heeft afgekondigd is de speelotheek in ieder geval tot en met 28 april gesloten. Wij houden jullie via de website en onze facebook pagina op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen.


De speelotheek is vandaag gesloten. De speelotheek is weer open op woensdag 13 mei 2020 van 9.00 tot 11.00 uur.

Snuffel rustig even rond! Je vindt hier informatie over onze speelotheek, ons speelgoed, onze speelgoed- en kledingbeurs, onze activiteiten en nieuwsbrieven.

Wist je dat je niet alleen op onze website, maar ook in onze speelotheek heerlijk kunt rondsnuffelen? Je kunt naar hartelust ons speelgoed uit de kasten halen en, anders dan in een speelgoedwinkel, als je wilt de dozen openmaken om te zien wat er in zit! Iedereen mag met ons speelgoed spelen, thuis (als je het geleend hebt) of in de speelotheek.

Kom je uit Bavel, Breda, Ulvenhout, Dorst, Teteringen en omgeving? Kom gerust een keer langs om kennis te maken! Onze speelotheek is twee ochtenden in de week geopend!

Wil jij ook het allerleukste speelgoed uitlenen?

We zoeken enthousiaste vrijwilligers die op zaterdagmorgen en/of woensdagmorgen willen helpen bij het uitlenen van het speelgoed.

Hulp gezocht!

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden en vrijwilligers voor de uitleen.
​Speelotheek de Santenkraam bestaat dankzij een leuke groep vrijwilligers.

Nieuwsgierig? Kijk bij vrijwilligers, of kom langs tijdens onze uitleen.