Spring naar inhoud

Verkopen

Heb jij gebruikt speelgoed of kleding in huis liggen waar je kinderen niets meer mee doen of uitgegroeid zijn? En sta je op het punt deze weg te gooien?
STOP. Zonde! Maak er een ander blij mee en verdien geld met de opbrengst van je oude speelgoed en kleding.

 

Hoe werkt het?

  • Vraag hierin je stickervel aan. Je krijgt dan in het totaal 60 stickers.
    ​Dit kan vanaf ca. 4 weken voor de beurs. Een stickervel is € 2,00. Mocht je willen dat we het stickervel opsturen, dan komen er verzendkosten bij van € 2,50. Dit bedrag hoef je niet van tevoren af te rekenen. We verrekenen het met je opbrengsten. Je kan de stickers ook vanaf 17 september ophalen tijdens de openingstijden op woensdag (9.00-11.00 uur) en zaterdag (10.00-12.00) op de speel-o-theek. Een stickervel bij ophalen kost € 2,- en wordt verrekend met jouw verkopen.
  • Zoek speelgoed en kleding bijeen die je wilt verkopen. Plak daar een sticker op en bepaal de prijs die je wilt vragen. Prijs vanaf minimaal € 2,-.
  • Let op! Je ontvangt 70% van je aankoopbedrag. Wat gebeurt er met de andere 30%? Daarvoor huren wij de ruimte en betalen wij de onkosten. Mocht er wat overblijven, dan wordt dat aan speelotheek de Santenkraam geschonken. Wij maken geen winst.
  • Lever je speelgoed en kleding in tijdens de inlevertijden (zie onder).
  • Haal tijdens de ophaaltijden (zie onder) je opbrengsten en niet-verkochte items op. De niet-verkochte items kun je mee naar huis nemen of aan het goede doel schenken. Mocht je het niet op kunnen komen halen, een ander met jouw inleverbewijs mag het ook ophalen.
  • Blijkt na de verkoop dat er iets niet klopt, neem dan contact met ons op. Wij proberen fouten te minimaliseren, maar er kan altijd een fout worden gemaakt. In dat geval zoeken we met je naar een oplossing.
  • Koop met je opbrengsten wat leuks voor jezelf of je kinderen, of ga een lekker dagje weg!

Dit is in het kort hoe het werkt. Mocht je liever de uitgebreide versie lezen, klik dan hier.
Wil je weten wat je wel of niet mag inleveren, kijk dan ook in de uitgebreide versie.

Inlevertijden
Graag Je kleding in vuilniszakken en speelgoed in dozen aanleveren bij de snelbalie. Je krijgt een inleverbewijs mee.  De kleding wordt naderhand gecontroleerd of deze in goede staat verkeert. Dit doen wij, omdat niemand een item wil kopen waar vlekken of gaatjes in zitten.

De komende beurs is op zaterdag 8 oktober

Inlevertijden:

donderdag 6 oktober: 18.30-19.30 uur

vrijdag 7 oktober: 9.00-11.00 uur en van 18.45 uur tot 19.30 uur

 

​Ophaaltijden

Je opbrengsten en niet verkochte items kun je ophalen na afloop van de beurs (zaterdag) van 16.15 – 16.30.  Let op, door gebrek aan vrijwilligers kan dit uitlopen naar later.
Niet- verkochte items kun je eventueel schenken aan het goede doel.

STICKERVELLEN

Nadere uitleg over het inbrengen, de benodigde prijsstickers en de inlevermomenten vind je onder deze link of klik hier.

Wilt u als één van de eersten op de hoogte worden gebracht van alle informatie over onze beurs, stuur dan een mailtje naar desantenkraam@gmail.com, vermeld daarin uw naam en de vraag om op de beurs-mailinglijst te worden geplaatst.