Spring naar inhoud

Even geen speelgoed lenen

Vanwege de maatregelen rondom corona is het op dit moment helaas niet mogelijk om speelgoed te lenen bij de speelotheek. Wij vinden dit ontzettend jammer maar gezondheid is voor iedereen het allerbelangrijkste. En alleen samen kunnen we er voor zorgen dat we zo snel mogelijk weer bij elkaar kunnen zijn. De komende tijd zullen wij, de vrijwilligers van de speelotheek, niet stilzitten. Samen zorgen we ervoor dat we, wanneer het weer kan, met veel enthousiasme en nieuw speelgoed klaar staan voor jullie.

Het speelgoed wat je nu thuis hebt mag je tot nader bericht thuis houden. Je betaalt hier geen extra geld voor. Mocht je het speelgoed niet willen houden neem dan per e-mail contact met ons op zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht: info@de-santenkraam.nl. Via onze website en Facebook pagina informeren we over onze plannen.