Spring naar inhoud

Reserveren zomeruitleen

Na de meivakantie kan er weer gereserveerd worden voor onze zomeruitleen!
Zomeruitleen? 
Zaterdag 11 juli is onze laatste uitleen voor de zomervakantie en dan is de speelotheek 8 weken gesloten. Om ervoor te zorgen dat ons speelgoed niet de hele zomer in de speelotheek blijft staan is de zomeruitleen in het leven geroepen. Zo kun je ook in de zomervakantie genieten van ons speelgoed!

Hoe werkt dat?
In de laatste weken voor de zomersluiting (vanaf 24 juni) mag iedereen met een lidmaatschap 1 artikellenen uit het buitenspeelgoed assortiment en een onbeperkt aantal artikelen uit de rest van ons assortiment. En dat speelgoed mag je dus de héle zomervakantie lenen.

Wat kost dat?
Voor het buitenspeelgoed betaal je  € 2,50 en voor het overige speelgoed € 1,- per stuk.
Deze bedragen betaal je meteen als je iets reserveert (zonder betaling geen reservering), of op het moment dat je tijdens de zomeruitleen iets leent dat nog niet geserveerd is.

Reserveren?
Vanaf woensdag 13 mei kan er gereserveerd worden. In de speelotheek liggen dan reserveringslijsten klaar.
Reserveren doe je op datum, je kiest een uitleendatum uit waarop je het liefst langskomt (van 24 juni t/m 11 juli).
Vooral voor populair speelgoed raden we aan om vooraf te reserveren. Wacht niet te lang, zeker als je nu al iets in gedachte hebt, want wie het eerst komt...

De zomeruitleen zelf?
Het speelgoed dat gereserveerd is zetten we zoveel mogelijk klaar. Daarnaast mag iedereen uit de rest van ons, niet gereserveerde assortiment, meteen lenen voor de hele zomer (tegen bovenstaande tarieven en max. 1 x buitenspeelgoed).
Dat lenen gaat verder op de gebruikelijke manier; je controleert nu ook zelf of iets compleet is als je het meeneemt, wij controleren als het terug komt.

Na de zomervakantie?
Vanaf woensdag 9 september zijn we weer open. Op het uitleenbriefje staat wanneer het speelgoed terug moet.